Servei de restauració ‘parcial’ al concert de David Guetta

El popular DJ posarà el punt i final al festival Andorra Mountain Music amb un concert el pròxim dissabte 31 de juliol

David Guetta tancarà el certamen.
David Guetta tancarà el certamen. ARXIU

Després de cancel·lacions, augment de les mesures sanitàries i diversos canvis durant el transcorregut d’aquesta edició, l’Andorra Mountain Music posarà el punt i final al festival amb el concert de David Guetta el pròxim 31 de juliol. Com a novetat, en aquesta última actuació, s’obrirà parcialment el servei de restauració. Es regularà el seu accés i serà un espai de capacitat limitada.

Ja fa unes setmanes que les entrades estan exhaurides, i fins i tot ja s’haurien trobat algunes en revenda a certes webs.  Andorra Turisme informa que, tal i com el ministeri de Salut va establir el passat 11 de juliol amb el concert de Bob Sinclair, es manté l’obligatorietat de tots els espectadors d’acudir amb anterioritat a un dels dos punts de control sanitari situat a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter.

En concret, el punt de control sanitari d’Andorra la Vella està situat a la plaça de braus i estarà habilitat divendres des de les 18 h fins a les 22 h. El dissabte estarà obert de 9 h a 17 h i s’hi pot acudir sense reservar prèviament. L’altra opció és acudir a l’aparcament del Tarter que estarà disponible dissabte des de les 10 h fins a les 20 h.

Igual que en els concerts que s’han celebrat fins a la data, l’obertura de portes és a les 18 h. A l’entrada cal presentar primera la polsera acreditativa de la condició sanitària i, després, l’entrada corresponent. En aquesta actuació no es permetrà sortir del recinte ja que es reobre el servei de restauració.

 

 

Comentaris

Trending