Sense mascareta i a passejar per ‘la rambla’ de la Vall d’Incles

Estupefacció aquest matí a Canillo en constatar la presència de gent gran vinguda de França en dos autocars sense cap mena de protecció facial

L'expedició francesa aquest matí disposada a endinsar-se cap a la vall d'Incles.
L'expedició francesa aquest matí disposada a endinsar-se cap a la vall d'Incles.

La mascareta és obligatòria en tot el territori del Principat. Cert que en espais a l’aire lliure hi pot haver algunes excepcions i, també és cert, hi ha determinades persones que per motius diversos, especialment lligats a patologies respiratòries o similars, estan alliberats de dur la protecció facial. Almenys, de dur-la permanentment. Però alguns veïns de Canillo encara ara estan estupefactes quan aquest matí han vist arribar dos autocars francesos amb gent gran cap d’ells amb mascareta.

Els visitants anaven a passejar per la vall d’Incles, un espai on per sort o desgràcia desenes de persones hi transiten cada dia buscant el contacte amb la muntanya, amb la naturalesa. Tot i que avui el dia no acompanya gaire, la presència de muntanyencs també hi és evident. I els veïns que han advertit la seva presència, en certa manera, no sabien massa on ficar-se. Sí que tenien clar que s’ha de fer més pedagogia especialment entre els visitants perquè, recorden, per molt que es digui el contrari, el virus sí que pot venir de fora.

Comentaris (23)

Trending