Segon cap de setmana de l’Andorra Shopping Festival amb afluència de turistes francesos

El grup de percussió Nexart s’ha encarregat de donar el toc musical al matí a l’avinguda Carlemany, i a la tarda hi haurà diverses actuacions repartides pel centre

Un moment de l'espectacle del grup Nexart.
Un moment de l'espectacle del grup Nexart. Pilar Candel

L’Andorra Shopping Festival ha encetat el segon, i penúltim, cap de setmana. Ho ha fet amb una afluència bastant bona de turistes francesos a les botigues i al ritme dels tambors per l’avinguda Carlemany. Ha estat el grup de percussió Nexart qui ha encetat les actuacions del dia, que continuaran a la tarda amb diversos grups repartits pel centre comercial d’Andorra la Vella. D’aquesta manera, es vol animar als visitants a apropar-se als principals eixos del país.

L’objectiu de l’Andorra Shopping Festival és atreure visitants en una època que és baixa al país i, a més, fer-ho a les zones comercials, per tal de potenciar l’economia. Aquest cap de setmana, el segon de la programació, l’avinguda Meritxell i la Carlemany, principals eixos del país, han tingut una afluència elevada. Principalment, els turistes han estat d’origen francès, coincidint amb la festivitat de l’Armistici al país veí, que els ha atret a venir al Principat.

Els encarregats de donar el tret de sortida a aquest dissabte han estat els integrants del grup de percussió Nexart. Començant des del Museu Thyssen, han recorregut l’avinguda Carlemany atraient els visitants amb el ritme dels seus tambors. Aquest divendres ja van actuar al Pas de la Casa, on van presentar la seva coreografia ‘Persiguiendo el límite’.

IMG 6620
El taller de maquillatge a l'avinguda Carlemany

També a l’avinguda Carlemany s’ha pogut veure el taller de maquillatge, que cridava l’atenció de molts dels que hi passaven per allà. Els espectacles infantils tampoc no faltaran, però el principal focus d’atenció es posa en els esdeveniments musicals. El primer d’ells, també itinerant, anirà a càrrec de la Sidral Brass Band, que mostrarà la seva actuació de cabaret sortint des del Centre Comercial Andorrà i arribant al centre històric.

L’avinguda Meritxell també tindrà animació musical amb Hashtag, un trio de versions que compta entre el seu repertori noms tan reconeguts com ABBA o Dua Lipa, però també grups catalans, com Els Catarres. A la plaça Guillemó, a les 19:00h, es podrà gaudir de Iaraké & Ginger, centrats en el soul i l’R&B. Per anar tancant el dia, a les 20:00h, a la plaça de l’antiga caserna de Bombers es podrà veure ‘La Bomba, un concert que se centrarà en els grans èxits de Ricky Martin. Per últim, a la plaça Coprínceps, ‘Los 80 Principales’ farà sonar les principals melodies, precisament, dels anys 80.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending