El sector turístic demana a Torres que mantingui la línia adoptada per Canals els darrers temps

Expectació pel canvi de titular a la cartera de Turisme i esperant que el nou responsable ministerial mantingui les bones pràctiques acordades els últims mesos

Verònica Canals i Jordi Torres en un acte amb diversos ministres a AINA.
Verònica Canals i Jordi Torres en un acte amb diversos ministres a AINA. ARXIU / SFGA

“Expectants” i esperant els primers contactes, que en alguns casos es faran dilluns, per veure amb quin tarannà assumeix el fins ara ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la cartera de Turisme i Telecomunicacions. Així es mostren diversos integrants del sector turístic que sobretot remarquen, i esperen, que Torres mantingui la línia adoptada per Verònica Canals al capdavant del departament els darrers mesos.

Canals va estar durant temps molt qüestionada per molts agents turístics del país. Fonts hoteleres, per exemple, reconeixen que “va costar d’arrencar” però els darrers temps s’havia trobat una línia de treball que satisfeia totes les parts, amb un bon seguiment de les carpetes i adequades previsions. Per això esperen que el camí no canviï. “Així se li transmetrà al nou ministre, que de ben segur està al corrent de moltes coses”.

De fet, s’espera que no hi hagi massa canvis tot i el canvi de persona. I que “si hi ha coses en les quals no pensem igual, que es pugui exposar la situació i s’arribi a consensos”. En alguns àmbits concrets, com els de l’allotjament turístic, que el nou titular del ministeri sigui d’Encamp -o ho continuï sent, més concretament- també satisfà. I és que molts dels habitatges i empreses del sector tenen interessos, especialment, al Pas de la Casa.

Comentaris

Trending