Les rutes ‘Macarulla’ reben més de 72.000 senderistes durant l’estiu

El recompte s’ha fet mitjançant eco-comptadors instal·lats en diferents punts de pas de cada itinerari i ha sumat fins a l’1 de novembre

Comentaris

Una família en la ruta 'El Bosc dels Menairons'
Una família en la ruta 'El Bosc dels Menairons' Andorra Turisme

Durant aquest estiu un total de 72.382 persones han recorregut alguna de les quatre rutes ‘Macarulla, Petits senders màgics’. Els dos primers es van crear a l’estiu del 2021, i en van rebre 43.000 senderistes. Per tant, el creixement d’aquesta oferta ha estat exponencial. El recompte s’ha fet mitjançant eco-comptadors instal·lats en diferents punts de pas de cada itinerari i ha sumat fins a l’1 de novembre.

A les dues rutes que es van estrenar al 2021 s’han sumat dues noves, ‘La poció de la Bruixa Quela’, a Escaldes-Engordany, i ‘Rastres i Petjades’, a Encamp. Aquestes dues incorporacions han estat les que han ajudat al creixement del nombre de famílies. Concretament, el nombre de senderistes ha passat de 43.000 fins als 72.000, gairebé el doble.

La temàtica d’aquestes rutes busca apropar als nens a la descoberta del medi natural i d’algunes tradicions d’Andorra, tenint en compte el respecte pel medi ambient. Un miler d’infants, de fet, han sol·licitat disposar del seu diploma d’explorador Macarulla, una opció que s’ofereix al fullet de cada itinerari, mitjançant un codi QR. Pel que fa a les fitxes d’informació a la web han rebut 57.739 visites.

D’aquesta manera, fins el passat 1 de novembre ‘El Bosc dels Menairons’ ha rebut 20.866 usuaris i ‘On son els bolets?’, 19.484. Les rutes que s’han estrenat durant aquest estiu també han aconseguit bons resultats, en el cas de ‘La poció de la Bruixa Quela’ s’han comptabilitzat un total de 19.320 usuaris i 12.712 han fet l’itinerari de ‘Rastres i Petjades’.

Comentaris

Trending