Posen a la revenda entrades pel concert de David Guetta

A la web ‘Mil Anuncios’ hi ha almenys quatre propostes de localitats per a l’actuació del DJ francès, a preus entre 90 i 300 euros

Un dels anuncis amb entrades pel concert de David Guetta.
Un dels anuncis amb entrades pel concert de David Guetta.

Des d’Andorra Turisme i el Govern es tenia molta confiança en l’aposta per David Guetta per tancar la primera edició completa del Mountain Music. El DJ francès és, evidentment, un artista de renom internacional i molt seguit. De fet, les entrades per a l’actuació de dissabte vinent (unes 4.000) fa dies que estan esgotades. I això ha provocat un fenomen gens habitual al Principat: l’aparició de la revenda.

Perquè queda clar que Guetta atrau i que 4.000 entrades -la seguretat davant la pandèmia mana- són poques. Van volar. I aquesta situació ha fet que alguns afortunats que tenen ja localitat es plantegin una opció per guanyar diners, si aquesta no era ja la seva idea en el moment de fer la reserva. Posar-les a la venda. O, millor dit, a la revenda.

Així queda de manifest en el portal especialitzat ‘Mil Anuncios’. Una simple recerca del nom de Guetta fa fàcil de trobar ofertes d’entrades pel concert de Soldeu el pròxim 31 de juliol. Cal recordar que el preu marcat per Andorra Turisme era de 49 euros. Doncs la millor proposta sortiria per gairebé el doble. Un dels anuncis, d’un usuari de Girona, ofereix dues localitats a un preu de 90 euros cadascuna.

David Guetta a l'Andorra Mountain Music.

Relacionat

Només “un daltabaix sanitari” ajornaria el concert de David Guetta

Un altre avís a la web proposa la revenda d’entrades. En aquest cas, a 120 euros, tot i que sense acabar d’aclarir si per unitat o pel pack. El mateix dubte aixeca un usuari de Manlleu que demana 300 euros. Parla de dues localitats sense explicar si el preu és pel paquet sense o només per cadascuna d’elles.

Un altre internauta de la web sí que dona una raó de cert pes per justificar la decisió de posar les entrades a la revenda. En aquest cas, explica que ha donat positiu per Covid-19 i, per tant, no podrà desplaçar-se a Andorra a seguir el DJ francès. El preu marcat a l’anunci és d’un euro però la voluntat és clarament negociar un cop es contacti amb ell.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending