Optimisme en el sector hoteler davant un cap de setmana amb molt bones expectatives

El pont a França ha permès que els nivells d’ocupació dels establiments oberts ja hagin estat la passada nit elevats i es confia que encara creixin més amb l’arribada dels turistes catalans

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

El sector hoteler afronta amb un elevat optimisme aquest cap de setmana. La gran majoria d’establiments que ja estan oberts confien en ocupacions importants, un cop constatat que les reserves rebudes són elevades. Hi ajuda el fet que sigui pont a França, però també es manté la bona dinàmica d’arribada de turistes des de Catalunya, que segueix en augment des que es va recuperar la mobilitat.

Fonts de sector han explicat a Altaveu que les sensacions de cara a aquest cap de setmana són “molt bones”. Això sí, recorden que hi ha molts establiments que, de moment, mantenen la prudència i estan tacats. Ara bé, els que han apostat per obrir, tenen bons nivells de reserves i, novament, es confia que aquesta acabin incrementant-se encara més amb el client de darrera hora.

D’aquesta forma, tot fa pensar que se sumarà un altre cap de setmana amb increment de les ocupacions. El passat ja es va aconseguir superar el 50%, fet que no passava des de fa molt de temps. Alguns establiments, de fet, ja han notat l’arribada de clients la nit de dijous a divendres.

I és que, cal recordar, a França es va celebrar el dia de l’Ascensió, un dia festiu que ha fet que molts ciutadans, a més, hagin pogut agafar el pont. I molts d’ells ja van arribar dijous al país i amb la idea de passar tots quatre dies. A ells s’han de sumar a partir d’aquest divendres els visitants que arribin de Catalunya.

El sector es mostra optimista i, de fet, ja no només per aquest cap setmana. Es confia que les dades segueixin anant a l’alça i que, ja de cara al juny, això permeti a molts establiments actualment tancats reprendre l’activitat. 

Comentaris

Trending