L’oferta turística d’Andorra es dona a conèixer a Lió, Lille i Montpellier

En les presentacions han participat grups hotelers, els dos dominis d’esquí així com Caldea i s’ha aprofitat per posar en relleu les propostes que es poden fer a l’aire lliure

Comentaris

Un instant d'una de les trobades celebrades a França.
Un instant d'una de les trobades celebrades a França.

Un cop superat els pitjors moments dela pandèmia, l’Andorra Convention Bureau (ACB) ha apostat per recuperar les presentacions presencials al territori francès. Així, per primera vegada, s’ha organitzat un acte a les ciutats de Lió, Lille i Montpellier. S’han celebrat aquesta setmana, entre dilluns i dimecres, i han participat fins a vuit empreses, entre les quals Grandvalira, Vallnord Pal Arinsal, Caldea i diferents grups hotelers, que han volgut donar a conèixer l’oferta turística del Principat.

Així, un total de 30 agències i societats franceses, especialitzades en viatges d’incentius, reunions i congressos han mostrat el seu interès en la proposta. Durant aquestes tres jornades s’han realitzat diverses trobades on s’ha presentat Andorra com a destinació turística i en aquesta ocasió, s’ha posat especial èmfasi a totes les activitats a l’aire lliure que ofereix el Principat. I és que en considera que aquesta oferta és, ara, especialment ben valorada a causa de la pandèmia.

Els assistents han mostrat el seu interès per Andorra, que s’ha venut com a un destí de proximitat, segur i que compta amb una àmplia oferta de  natura i benestar. Les propostes presentades estan enfocades a donar resposta a petits grups de viatge, entre 10 i 60 persones. Els participants també han destacat la qualitat de l’oferta hotelera, les possibilitats d’Andorra com a punt de trobada per empreses que compten amb equips repartits a Espanya i França i el fet que  una part important de la població andorrana entén i parla francès.

Les connexions entre Lió, Lille i Montpellier i els aeroports de Tolosa i Barcelona, permeten a Andorra ser considerada com una destinació de mitja distància, accessible i amb propostes interessants perquè les empreses franceses es plantegin l’organització d’esdeveniments al Principat. Prova d’això, és que alguns dels assistents ja han mostrat el seu interès en la programació d’esdeveniments per l’any que ve.

Etiquetes

Comentaris

Trending