Nova jornada d’alta ocupació al país

Retencions per accedir al Principat especialment per la frontera del riu Runer i els aparcaments exteriors de les parròquies centrals pràcticament plens

Vehicles intentant accedir a l'aparcament Valira, complet.
Vehicles intentant accedir a l'aparcament Valira, complet. Toni Solanelles

El bon comportament turístic del mes d’agost es manté. I aquest dimarts es preveu una nova jornada d’alta ocupació al país. De fet, des d’abans del migdia hi ha retencions per accedir al Principat especialment per la frontera hispano-andorrana, la del riu Runer, i molts dels aparcaments exteriors del centre del país estan pràcticament plens.

A banda d’alguns problemes que hi continua havent de manera puntual en la maquinària de control d’accés i sortida de l’aparcament Valira, a Andorra la Vella, a proximitat de l’Illa Carlemany i la rotonda de la Dama de Gel, l’afluència de visitants ha fet que els aparcaments de la zona del Clot d’Emprivat o rodalia hagin hagut de reflectir el rètol de complerts des d’abans del migdia.

WhatsApp Image 2021 08 17 at 12.34.50
Un dels aparcaments del Clot d'Emprivat, complet, aquest migdia. Toni Solanelles

La situació confirma les dades publicitades aquest matí per la Unió Hotelera, que reflecteixen que la segona setmana d’agost ha estat, per ara i des de l’obertura dels hotels, la de més ocupació de llarg. I que es preveu que aquests bons indicadors es mantinguin aquesta setmana també. El moviment circulatori, sense crear els caos d’altres temps, evidencien l’elevat nombre de visitants que està rebent el país.

Comentaris (2)

Trending