El mirador de Tristaina obre aquest dissabte

L’estructura, que el passat estiu va rebre més de 63.000 persones, romandrà en funcionament fins a l’1 de novembre i serà la gran atracció d’Ordino-Arcalís

El mirador solar de Tristaina.
El mirador solar de Tristaina. ORDINO ARCALÍS

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte amb l’obertura dels accessos al Mirador Solar de Tristaina, una de les propostes més visitades de l’estació durant la campanya del 2022 i, també, des de la seva inauguració fa dos anys. La fita és intentar superar l’afluència aconseguida l’any passat, que va quedar per sobre de les 63.000 persones. Romandrà obert fins a l’1 de novembre.

Com s’ha recordat des de l’estació, l’estructura està ubicada a 2.700 metres d’altitud. D’aquesta forma, ofereix unes vistes panoràmiques a la vall i als llacs de Tristaina. Una proposta que ha tingut força èxit els anys anteriors.

Segons s’ha informat des d’Arcalí, l’accés al mirador es podrà fer amb l’ajuda del telecadira de Creussans i del telecabina de Tristaina, que es posaran ambdós en funcionament al mateix temps que s’obre el mirador. El primer romandrà obert cada dia fins a l’1 de novembre entre les 8.45 h i les 17 h, mentre que el segon, per ara, només es posarà en marxa els caps de setmana i els festius. Serà a partir del 24 de juny i fins al 12 de setembre quan funcionarà de forma diària. Cal recordar, justament, que el tram final de la carretera de la Coma es mantindrà tancat al trànsit motoritzat.

L’estació posa a disposició dels visitants tres tipus de passis de dia. També està inclòs dins dels forfets de temporada de les diferents estacions. Paral·lelament, també s’activa l’oferta gastronòmica, amb el restaurant La Coma i el refugi de Sorteny.

Comentaris

Trending