El mirador de Tristaina arrenca el primer cap de setmana superant el del 2022

Durant les tres primeres jornades es calcula que es rebran més d’un miler de visitants, tot i les precipitacions que s’han donat de forma intermitent

El mirador solar de Tristaina
El mirador solar de Tristaina

El primer cap de setmana del Mirador Solar de Tristaina, si tot va bé, es tancarà amb un balanç millor que l’arrencada del 2022. Aquest dissabte ha estat el primer dia que s’obria l’atracció, que romandrà activa fins a l’1 de novembre, i si es mantenen les xifres, se superarà el miler de visitants. Tot això, tenint en compte les precipitacions que s’han produït i que s’esperen de forma intermitent, però constant.

El que està clar és que la pluja no ha aturat a tots aquells que han volgut pujar fins al mirador per veure les vistes que ofereix. El director operatiu d’Arcalís, Israel Ramonet, ha assegurat que l’afluència ha estat molt bona durant dissabte i diumenge, i que s’espera que es mantingui també durant dilluns. Perquè cal no oblidar que a Barcelona és festiu. Per tant, tres dies d’un inici que ja es valora com a molt positiu, “la gent ha aprofitat els moments que el temps ens ha respectat”.

Aquest any, el telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina s’han posat en marxa des d’un primer moment. Això, afirma Ramonet, també ha facilitat que s’apropin visitants, “és el que fa més atractiva la instal·lació”. I els pròxims dies encara es millorarà més amb la instal·lació de cabines amb el terra transparent. Concretament, a partir del dia 23 de juny, per la revetlla de Sant Joan. A partir d’aquest dia estarà actiu sense aturades.

En total, s’espera que aquest dilluns se superin el miler de visitants. Això suposa una millora, tot i que petita, respecte al 2022. “Hem de tenir en compte que l’any passat hi havia molt bon temps i aquest, tot i no tenir-ho, l’afluència no ha decaigut”, indica Ramonet. Per a l’estació això suposa la confirmació de què l’atracció “s’està consolidant”. A més, el fet que encara quedi neu es considera que ha estat un punt decisiu, “molta gent ha pujat per veure-la i per fer-se fotos”. Això sí, l’atenció està sempre posada al cel, perquè per al bon funcionament del mirador, el temps ha de portar-se bé.

Etiquetes

Comentaris

Trending