Més de sis mil infants s’apunten a buscar Tamarros

S’estan treballant noves fórmules de promoció de la iniciativa -amb la producció de marxandatge- amb l’objectiu de mantenir l’interès i alhora complementar-ho amb nous al·licients

Comentaris

El tamarro 'Massa', a la Massana.
El tamarro 'Massa', a la Massana. ANDORRA TURISME

Més de sis mil infants amb les seves respectives famílies han recorregut al llarg dels darrers sis mesos totes les parròquies del país a la cerca dels Tamarros. Les oficines de turisme del país han distribuït gairebé 12.000 llibrets repartits en diferents idiomes, i han estat més de 6.000 els obsequis lliurats als infants que han presentat el seu passaport degudament segellat per cada tamarro.

Aquesta iniciativa, sorgida en el marc del programa Infoturisme, que compta amb la col·laboració i la coordinació d’Andorra Turisme i els set comuns, ha tingut un important èxit, fins al punt que s’han hagut de reeditar fulletons en dues ocasions i ha permès incentivar durant tot l’estiu les visites a diferents indrets de la nostra geografia, alguns d’ells allunyats de les rutes naturals tradicionalment més visitades.

Aquest interès també s’ha traslladat a les xarxes socials i a la pàgina web www.visitandorra.com. En aquest sentit, s’han registrat més de 12.000 visites i més de 16.000 pàgines visitades. En tractar-se d’una activitat operativa al llarg de tot l’any s’espera que el nombre de passaports lliurats a les oficines vagi creixent també en els propers mesos i que les famílies que ens visitin aquest hivern s’animin a buscar els diferents Tamarros amagats per tot el país.

Presentació dels tamarros als Cortals d'Encamp.

Relacionat

Presentat oficialment el ‘projecte tamarro’ per fomentar el turisme familiar a les parròquies

‘Troba el Tamarro’ ha esdevingut, segons Andorra Turisme, “l’excusa perfecta perquè els més petits s’hagin familiaritzat amb una tradició històrica andorrana com ha estat el joc de recerca d’aquest animal imaginari, amagat a les nostres muntanyes”. Les xifres “avalen la bona acollida entre el públic familiar, tant dels andorrans i residents com per part dels turistes, de la iniciativa ‘Troba el Tamarro’ que es va presentar el passat mes de juny”.

Vist l’èxit assolit, s’estan estudiant novetats a introduir de cara a l’any vinent com ara la producció d’elements de marxandatge, Així mateix s’estan treballant noves fórmules de promoció d’aquest producte amb l’objectiu de mantenir l’interès i alhora complementar-ho amb nous al·licients. En aquest sentit, s’ha editat un vídeo per donar a conèixer aquesta proposta fora de les nostres fronteres a través de diferents canals en línia. L’objectiu és atraure turistes quan la situació de la pandèmia ho permeti i així, d’un costat, contribuir a la diversificació turística tot oferint noves propostes per al públic familiar i de l’altra, i incentivar les pernoctacions dels turistes i la despesa realitzada al país.

Comentaris

Trending