Jornades per potenciar el cicloturisme a Andorra

Sis professionals estrangers han participat aquests dies en una estada al país, amb el punt fort d’un col·loqui sobre el sector amb, entre altres, l’ex ciclista Joseba Beloki

El col·loqui celebrat el dijous va comptar amb 30 participants.
El col·loqui celebrat el dijous va comptar amb 30 participants.

Fins a sis persones han participat aquesta setmana en un viatge de familiarització (FAM trip) al país per impulsar el cicloturisme al país. En concret, s’ha comptat amb ex ciclistes professionals i de competicions de triatló però també un operador portuguès i persones vinculades a l’esport de la bicicleta. Les jornades han estat impulsades des d’Andorra Turisme.

Així, durant tres dies s’han organitzat diferents rutes de ciclisme de carretera per conèixer de primera mà els ports de muntanya del Principat així com el Bike Park de Vallnord Pal Arinsal. També han pogut tenir trobades amb professionals andorrans que treballen en la promoció del cicloturisme.

De fet, un dels actes més destacables és el col·loqui celebrat aquest dijous, que va aplegar una trentena de persones que treballen en empreses del país especialitzades i certificades amb el distintiu cicloturista. L’objectiu era debatre entre els professionals del sector els nous reptes de futur del turisme de bicicleta.

La presentació va anar a càrrec de Xisco Lliteras, organitzador de diferents proves esportives entre elles la Mallorca 312 i l’ex ciclista professional Joseba Beloki. En aquest sentit, l’intercanvi d’experiències entre els diferents agents implicats en la promoció del turisme cicloturista ha de permetre traçar una estratègia conjunta i establir les bases per tal d’atraure aquest tipus de turisme esportiu a Andorra. Entre les accions més destacables per aquest any s´inclou la participació a la Sea Otter Europe de Girona a finals del mes de setembre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending