Grandvalira afronta l’estiu amb l’objectiu d’incrementar els visitants prop d’un 5%

El domini espera assolir 130.000 clients al llarg d’aquests mesos durant els quals aposten per activitats a tots els punts del domini amb la desestacionalització com a gran fita

Moreno, al mig, amb Xavier Salinas (Saetde) i David Hidalgo (Ensisa), durant la presentació.
Moreno, al mig, amb Xavier Salinas (Saetde) i David Hidalgo (Ensisa), durant la presentació. G. P.

“L’estiu passat va ser molt bo. Aquest any esperem que sigui millor, en clients i en facturació”. Així ho ha afirmat el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, durant la presentació de les novetats de la temporada del domini. Això, en xifres, es tradueix en unes previsions de 130.000 visitants des d’aquest dissabte i fins al 12 d’octubre -el darrer mes ja només obrint caps de setmana-, el que suposaria entre un 4% i un 5% més. En definitiva, seguir creixent durant aquesta època de l’any on, s’admet, la xifra de negoci encara és molt petita en comparació a l’hivern.

Grandvalira afronta l’estiu amb optimisme, malgrat el context provocat per la guerra a Ucraïna i l’escalada de la inflació. Els diferents sectors obriran per continuar buscant una desestacionalització que es considera imprescindible i en la qual, remarquen els responsables del domini, hi ha de col·laborar les mateixes estacions, però també comuns i la resta de país. La campanya arriba, ara sí, sense restriccions per culpa del coronavirus i amb una sensació que la pandèmia “si ha tingut un efecte positiu per a nosaltres és que la gent ja només vol platja; també activitats a la muntanya i això és molt bo per a nosaltres perquè tenim una oferta incomparable”.

La previsió és assolir 130.000 visitants en els diferents àmbits del domini. Això suposaria prop d’un 5% en comparació a l’estiu del 2021 que, ha recordat Moreno, “va ser molt bo”. Per aconseguir-ho, els diferents espais del domini, des del Pas de la Casa a Grau Roig, del Món Màgic de Canillo al camp de golf de Soldeu o des dels Cortals d’Encamp fins a Ordino Arcalís han impulsat tota mena d’activitats centrades a atreure un públic especialment familiar.

Així, per exemple, les instal·lacions del Family Park estrena fins a tres activitats. Entre elles, destaca el QuickFlight, un salt des d’una plataforma de set metres, clar està, amb un arnès. També s’incorporen altres atraccions com el Red Shark, unes bicicletes damunt d’una taula de surf, i les Push Bikes, sense pedals per als més petits. A banda, s’estrenen nous paquets d’entrades.

Pel que fa a Arcalís, el mirador solar continuarà sent el gran atractiu, però s’han organitzat altres activitats al seu entorn, com ara rutes de trekking amb guies o circuits de bicicleta elèctrica. Els sectors del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp també preparen ofertes per donar vida als espais durant aquests mesos. A banda, hi ha una clara aposta per la restauració.

Des de Grandvalira Resorts, Moreno ha posat en relleu que es vol potenciar aquesta temporada. “L’estiu ha de significar cada cop més, però encara és petit en comparació a l’hivern. Tot just el 2%. En el futur ha de ser més”, ha manifestat. En una línia similar s’ha expressat el director general d’Ensisa, David Hidalgo. En aquest sentit, apunta que de cara a aquest estiu “hem destinat uns centenars de milers d’euros; fa quinze anys, invertir era gairebé una obligació i, ara, en canvi, es fa amb il·lusió i, fins i tot, financerament justificat”.

Hidalgo també ha valorat positivament el fet de poder disposar d’una quota específica per a la campanya. “És coherent amb el model de negoci. Si volem desestacionalitzar, també necessites aquesta possibilitat”, ha comentat, tot remarcant que “ens permet fidelitzar plantilles, apostar pel talent i garantir una continuïtat tot l’any”.

Comentaris

Trending