Un eix comercial de natura i entreteniment familiar

Andorra Turisme amb cap de Govern, ministres i cònsols aixeca el teló a dues mostres -una de National Geographic i una altra de Disney- per reforçar el posicionament d’Andorra amb l’esperança que “desfilin (turistes) en massa, amb prudència, però en massa”

Observant l'explicació del fotògraf Jaime Rojo.
Observant l'explicació del fotògraf Jaime Rojo. Toni Solanelles

Fotografies de fauna, sobretot, i una mica de flora del Principat. I objectes icònics de pel·lícules de Disney. És l’engalanament estiuenc de l’eix comercial d’Andorra per excel·lència -avinguda Meritxell, avinguda Carlemany- que espera esdevenir una mena de promoció del país post-pandèmia: natura d’una banda, entreteniment i diversió. Familiar si es pot. I si és amb un client de qualitat, millor encara.

Andorra Turisme ha alçat el teló aquest dimarts a dues mostres -una de National Geographic amb imatges, 22, de Jaime Rojo a la plaça de The Cloud; l’altra amb deu objectes icònics de pel·lícules de Disney, Pixar, Marvel i Star Wars distribuïts per l’avinguda Carlemany- que han de servir per promocionar la marca Andorra. Andorra Turisme ha posat al costat d’uns “partners d’una solidesa inqüestionable”, com els ha qualificat el cap de Govern, Xavier Espot, tot el ferro que ha pogut.

El citat Espot; el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres; la titular de Medi Ambient, Sílvia Calvó; les cònsols d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, Conxita Marsol i Rosa Gili, respectivament, han estat presents en un moment o altra de la inauguració de la mostra. I una àmplia representació d’Andorra Turisme, és clar, i de Disney i National -amb un Jaime Rojo devot del Principat, dels animals i de la fotografia- i conselleres demòcrates i assessors i de tot i força.

IMG 20210615 170822
Les autoritats observant una de les icones de Marvel. Toni Solanelles

La mateixa massa de gent que espera el cap de Govern que envaeixi el centre comercial del país, tot el país si pot ser, durant el proper estiu. “Esperem que (els turistes) desfilin en massa, amb prudència, però en massa”, ha dit Espot destacant l’oferta complementària de natura i d’oci que representen les dues mostres, un aspecte que també ha destacat el titular de Turisme, que també ha ressaltat el nivell dels col·laboradors i la consolidació de la relació que s’hi manté.

Jordi Torres, que pràcticament s’estrenava en el càrrec després de deixar Ordenament Territorial i que ha destacat el molt bon ritme de venda d’entrades de l’Andorra Mountain Music, ha explicat que es pretén un “client de més qualitat” i que vingui al Principat “no tant pels clixés que han pogut tenir en alguns aspectes sinó per noves maneres de veure el nostre país, un país segur, tranquil i en què s’ha fet bona gestió de la pandèmia”.

Comentaris (1)

Trending