L’eix comercial es torna a omplir de visitants catalans

Les avingudes Meritxell i Carlemany han registrat una notable afluència de persones que aprofiten l’excepció que suposa Andorra en el confinament perimetral de Catalunya

Comentaris

L'avinguda Carlamany, amb una important afluència de gent.
L'avinguda Carlamany, amb una important afluència de gent. RONNIE PINO

La història s’ha tornat a repetir, un dissabte més. Des que, pocs dies després de Setmana Santa, es confirmés que les restriccions aplicades per la Generalitat per intentar frenar el coronavirus no impedien viatjar cap a Andorra, el nombre de visitants catalans, ha anat en augment. I això s’ha reflectit tant a l’hora d’accedir al país, amb cues i retencions per matí, com a l’hora de passejar per l’eix comercial, amb importants aglomeracions de gent. Lluny de cap rècord, sí; però escenes, al cap i a la fi, que durant tot l’hivern no s’han pogut veure.

Novament, l’acumulació de visitants es deixa notar de forma important a les zones amb més botigues. L’avinguda Meritxell i Vivand han viscut una invasió de persones que passegen després d’haver aprofitat la possibilitat de sortit de Catalunya, malgrat el confinament perimetral que encara es manté i que, si res no canvia, almenys s’allargarà fins al 9 de maig.

Els eixos comercials i els carrers adjacents han estat els llocs on més gent s’han concentrat. No són pocs els que aprofitant també per prendre alguna cosa a les terrasses i, evidentment, visitar les botigues. Una part d’aquests visitants, a més, preveuen pernoctar al país. De fet, des de la Unió Hotelera es confiava que l’ocupació per aquests dos dies acabarà sent superior a la de la setmana passada, quan ja va ser, en els 18 establiments oberts, propera al 43%.  

Ho han fet, això sí, després d’haver-se pres amb certa filosofia el viatge cap al país i, sobretot, l’accés. Al matí, Mobilitat ha informat de retencions importants tant a l’N-145 com a la carretera general 1 al seu pas per Sant Julià de Lòria. En la primera via, s’han registrat cues de fins a sis quilòmetres.

Avinguda Meritxell
L'avinguda Meritxell, també amb molts visitants.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending