Disney produeix el curtmetratge 'Andorra. destino de película' per potenciar el turisme familiar

El film de dibuixos animats es començarà a emetre a partir d'aquest dimecres en diferents canals i plataformes

Comentaris

Betim Budzaku, d'Andorra Turisme, i el ministre Jordi Torres.
Betim Budzaku, d'Andorra Turisme, i el ministre Jordi Torres. BRU NOYA

Disney començarà a emetre a partir d'aquest dimecres en diferents canals i plataformes el curtmetratge de dibuixos animats 'Andorra, destino de película'. L'objectiu és potenciar la presència al país d'un turisme familiar. És el cinquè any de col·laboració entre Andorra Turisme i Disney.

La presentació ha anat a càrrec del ministre de Turisme, Jordi Torres en el seu primer acte oficial amb la nova cartera. El projecte s'emmarca en l'acord global entre la companyia multinacional i Andorra Turisme que és de 600.000 euros anuals. Durant l'acte també s'ha fet referència al treball de l'explorador i fotògraf de National Geographic, Jaime Rojo.

L'espot, que dura 30 segons, és una aposta innovadora de Disney, ja que combina l'aparició de personatges propis de la companyia amb paisatges del Principat, amb un format d'espot publicitari, però al mateix temps amb un relat similar a les seves peces de ficció habituals. "Ens agrada explicar històries a través de l'entrenteniment", ha dit Casimiro Romero, director Adsales&Partnership Espanya i Portugal a The Walt Disney Company.

-

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending