Dilluns d’elevada afluència turística, especialment a l’eix comercial

Meritxell i Carlemany han registrat aglomeracions de persones i des del migdia l’N-145 també ha registrat retencions que han arribat ser de fins a set quilòmetres

Visitants a l'eix comercial del país.
Visitants a l'eix comercial del país. T. S.

L’afluència de visitants i turistes al Principat continua sent intensa un cop passats els dos primers dies festius de Nadal. Aquest dilluns, l’eix comercial, especialment a la tarda, ha registrat una presència important de persones. Aquesta situació també s’ha deixat sentir a la xarxa viària, amb una elevada densitat de trànsit i cues a l’hora d’entrar al país, especialment des de Catalunya.

Les previsions optimistes, malgrat la pandèmia, del sector turístic s’estan complint. Les festes estan atraient visitants i això es pot comprovar. Pel matí, hi havia afluència important a pistes. Per la tarda, les zones comercials del país, i especialment l’avinguda Meritxell i Carlemany, han presentat una notable aglomeració de persones.

I això malgrat que, a les zones de l’entorn, aquest dilluns no era pas festiu. Però per a molta gent això no ha estat un obstacle, igual que tampoc ho ha estat l’empitjorament de la situació sanitària tant a l’entorn com al mateix Principat, per desplaçar-se. De fet, la xarxa viària també ho ha notat. Des del migdia fins a mitja tarda s’han registrat retencions per accedir a Andorra via N-145. En algun moment han arribat a ser de fins a set quilòmetres.

Comentaris (5)

Trending