Cancel·lat el concert de Texas de l’Andorra Mountain Music

Les noves mesures sanitàries establertes al Regne Unit han dificultat el trasllat del grup escocès al Principat i DJ Snake serà l’artista principal per al dia 24 de juliol

Assistents a l'Andorra Mountain Music
Assistents a l'Andorra Mountain Music ALTAVEU MÈDIA

El concert de Texas previst per al pròxim 24 de juliol a l’Andorra Mountain Music s’ha cancel·lat. L’organització va rebre la notícia fa menys de dos dies i l’alternativa que s’ha decidit ha sigut tenir com a artista principal DJ Snake, tot i que és un canvi de gènere musical. Els motius pels quals el grup escocès no podrà acudir al Principat són, generalment, per les noves mesures i l’enduriment des de Regne Unit per a viatjar.

A partir del pròxim 19 de juliol Regne Unit augmenta les restriccions per traspassar les fronteres, fet que impossibilita que l’actuació de Texas es pugui portar endavant. Segons ha explicat el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, gran part dels integrants del grup no tenen la segona dosi de la vacuna, i havien de fer una quarantena obligatòria que interferia en la seva gira per Gran Bretanya. “Hem buscat moltes combinacions per intentar que estiguessin, però ha sigut impossible”, ha afirmat Budzaku.

L’alternativa, i per no deixar un cap de setmana sense festival, ha sigut el francès DJ Snake. “Es tracta d’un dels artistes referents i més reconegut d’aquest moment”, ha apuntat Budzaku, “tot i que es tracta d’un canvi de gènere musical, ja que està més enfocat en la música trap i ‘future house’, hem tingut la seva predisposició”. El productor ha col·laborat amb artistes internacionals com Justin Bieber, i ha estat nominat a dos Grammy.

Les entrades són, possiblement, un dels punts més conflictius d’aquest canvi d’última hora. Els tiquets per veure a DJ Snake tindran un preu de 39 euros més despeses de gestió, que són 10 euros més del que costava el concert de Texas. Budzaku ha afirmat que, aquells que optin per mantenir la seva entrada “tindran aquest descompte”. Enric Torres, director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme ha explicat que es podrà sol·licitar la devolució total de l’import  per internet o als punts de venda.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending