El camí del Bosc dels Menairons és la nova proposta d’Andorra Turisme

El projecte s’inclou dins de les noves rutes per a les famílies, anomenades “Macarulla” i que compten amb la col·laboració de diferents comuns

Presentació de la ruta camí del Bosc dels Menairons
Presentació de la ruta camí del Bosc dels Menairons Andorra Turisme

Amb la voluntat de diversificar l’oferta per al públic familiar, Andorra Turisme ha presentat el camí del Bosc dels Menairons, a La Massana. Es tracta d’un projecte que s’inclou dins de les noves rutes de turisme familiar anomenades “Macarulla”, impulsades des de l’entitat en la col·laboració de diferents comuns.

El punt de partida d’aquesta ruta està situada al camí de les Pedres Blanques a la CG-4 al punt quilomètric 8,5 a mà esquerra d’un aparcament. El recorregut és planer i d’uns quatre quilòmetres, és circular i es completa en dues hores aproximadament. Per poder-lo seguir, cal recollir prèviament un fulletó a l’Oficina de Turisme de La Massana o a la d’Andorra la Vella. En aquesta guia, editada en quatre idiomes, s’hi detallen les activitats que poden realitzar els infants. L’itinerari està perfectament senyalitzat i pretén donar a conèixer la figura dels menairons, uns éssers diminuts que durant el solstici d’estiu neixen d’una herba anomenada menaironera semblant a la falguera.

La intenció és que els més petits puguin acostar-se a la natura i descobrir de primera mà algunes tradicions i costums andorranes d’una manera lúdica i divertida. El Camí del Bosc dels Menairons forma part del projecte Macarulla on, de moment, s’han creat dues rutes, aquesta a La Massana i una altra a Canillo, que s’inaugurarà en les properes setmanes, amb la voluntat de que a cada parròquia n’hi hagi una.

A part d’Andorra Turisme i el comú de La Massana, també han participat en aquest projecte la logopeda i psicòloga infantil, Olga Armengol, l’entitat de Voluntaris per la Natura que han condicionat un tros del recorregut i els artistes Jeniffer Ferrer i Douglas Porras, que han creat la senyalització i els elements de fusta, tot integrant-ho a la natura.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending