Caldea tanca l’hivern amb un increment d’ingressos de prop del 10% respecte a la prepandèmia

L’increment d’ingressos del termolúdic ha estat aconseguit gràcies a la protecció del preu mig de les entrades, al creixement de la venda de tractaments i a la recuperació del nombre de socis del Club

Una de les piscines de Caldea.
Una de les piscines de Caldea. PABLO VARELA / CALDEA

Caldea ha recuperat el ritme i supera xifres d’ingressos prepandèmia tancant l’hivern amb un augment de prop del 10% de la facturació respecte a l’assolida l’hivern del 2018-2019. Aquest increment d’ingressos ha estat aconseguit, segons el termolúdic, gràcies a la protecció del preu mig de les entrades, al creixement de la venda de tractaments i a la recuperació del nombre de socis del Club.

Del desembre a l’abril, els spas que configuren el complex de la SEMTEE, que han treballat amb una forta limitació de l’aforament en simultani, han rebut prop de 180.000 visitants, pràcticament el mateix nombre de clients que en el període comparat. Aquest cop, en canvi, s’ha aconseguit distribuir els usuaris al llarg del dia d’una forma més homogènia gràcies a l’extensió dels horaris dels spas, que en cap de setmana i festius han obert a les 9 del matí i han tancat a la mitjanit, i a la introducció d’animacions i de promocions en les franges de menor demanda natural com ara al migdia. 

NOVES EXPERIÈNCIES

Per estimular la demanda, el termolúdic ha introduït noves experiències i ha reforçat la campanya de comunicació en l'àmbit digital. D’una banda, a Inúu, l’spa ‘Adults Only’ de Caldea, tots els divendres i dissabtes s’han celebrat les ‘Champagne Sessions’, unes sessions de música en directe en les quals s’obsequia els clients amb una copa de xampany. Al termolúdic, en tots els períodes vacacionals s’ha programat un espectacle d’acrobàcies amb molt bona acollida que sota el nom d’Hydrox ret homenatge a la candidatura d’Andorra als Campionats del Món d’esquí alpí del 2027.

Comentaris

Trending