Caldea augmenta un 5% els ingressos el 2019

Ha superat, per tercer any consecutiu, la barrera dels 400.000 clients anuals i ha aconseguit complementar el negoci termal, eminentment orientat a turistes, amb el del club esportiu per a residents

Interior del centre termolúdic.
Interior del centre termolúdic. CALDEA

Caldea ha superat, per tercer any consecutiu, la barrera dels 400.000 clients anuals i ha aconseguit complementar el negoci termal, eminentment orientat a turistes, amb el del club esportiu per a residents del país. Aquests factors han estat claus per elevar els ingressos de la companyia a 16,5 milions d’euros l’any 2019, un 5% més que en l’exercici anterior.

El resultat net positiu va ser de 650.000 euros, amb un flux de caixa de 3,8 milions d’euros. Aquests són els números que es van tancar durant l’assemblea general d’accionistes, on la presidenta de la companyia i cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el director general de Caldea, Miguel Pedregal, van fer balanç dels resultats del darrer trienni i dels principals projectes d’innovació i van presentar les previsions per al 2020. 

Tal com informa el termolúdic per mitjà d'un comunicat, la crisi sanitària del coronavirus ha forçat la companyia a "reajustar l’estratègia" per a aquest any. El pla per afrontar la crisi passa "per una important contenció de la despesa i per la paralització de les inversions" i té com a objectiu superar l’any sense que l’empresa entri en pèrdues, marcant el resultat zero. Aquest nou pressupost ha implicat la redefinició de la tàctica de màrqueting i comercial que ara té l’objectiu d’impulsar la demanda tot generant confiança en la visita a l’spa i "creant il·lusió amb l’estrena de la nova llacuna panoràmica".

La companyia ha accelerat els processos de digitalització de la venda i prestació de serveis i ha centrat tots els seus esforços en fer créixer la venda directa a través del seu web propi, que ara representa el 30% de l’ingrés.

Etiquetes

Comentaris

Trending