Caldea amplia aforament però l’afluència encara no arriba a la de la prepandèmia

El termolúdic preveu uns bons registres d’ocupació durant les festes de Carnaval alhora que programa noves activitats especialment durant els caps de setmana

Comentaris

Un dels espectacles nocturns al termolúdic.
Un dels espectacles nocturns al termolúdic. CALDEA

Caldea preveu unes bones xifres d’ocupació en vista als propers dies i cap de setmana en relació amb la festivitat de Carnaval. Espera així anar incrementant l’afluència després de l’augment de l’aforament permès per les autoritats sanitàries. Amb tot, el termolúdic d’Escaldes no ha recuperat encara els índexs d’afluència que tenia just abans de l’esclat de la pandèmia.

Caldea està programant noves activitats alhora que reiniciant espectacles que ja oferia. Es vol reforçar el concepte d’espai d’oci i cultura i intentar atraure així una clientela cada vegada més àmplia i diversa, més ara que s’ha incrementat l’aforament, que se situa de l’ordre del 70% segons que ha comunicat la Societat d’economia mixta del termolúdic d’Escaldes-Engordany (SEMTEE).

Segons aquesta comunicació, les xifres d’afluència estan encara per sota de les del 2020, ja que tot i aquesta petita ampliació encara hi ha menys disponibilitat d’entrades per garantir la seguretat i el confort dels clients. A més, no s’han recuperat els clients internacionals com els russos i han disminuït els grups d’escolars entre setmana.

Comentaris

Trending