Andorra vol consolidar el país com a destinació de proximitat a Fitur

En aquesta fira internacional del sector turístic el Principat busca donar més pes a la campanya publicitària que s’ha engegat a Madrid

Comentaris

Estand d'Andorra a Fitur 2022.
Estand d'Andorra a Fitur 2022. Andorra Turisme

Des d’aquest dimecres, i fins a diumenge, Madrid acull Fitur, una de les principals fires internacionals del sector turístic. Es tracta d’un dels pocs certàmens presencials que s’han tirat endavant malgrat la situació sanitària actual, i Andorra hi és present amb l’objectiu de reafirmar-se com a destinació de proximitat. De fet, és precisament el mercat espanyol i en concret el turista madrileny un dels principals públics durant la temporada d’hivern. Per aquest motiu es va engegar la campanya publicitària a la zona.

En aquesta edició, el Principat hi participa a Fitur per presentar l’oferta de neu, les activitats d’estiu i també els diferents esdeveniments que tindran lloc al llarg dels propers mesos. En aquest sentit, les diferents proves que s’inclouen dins de l’Andorra Multiesport Festival, compten amb un espai destacable. A nivell cultural, també cal remarcar l’Andorra Mountain Music, que tindrà lloc durant els mesos de febrer i març, i el nou espectacle del Cirque du Soleis que es celebrarà durant el mes de juliol.

La programació d’activitats esportives i culturals, indiquen des d’Andorra Turisme que suposa una aposta de país perquè el turisme no s’aturi malgrat la situació d’incertesa. De fet, aquest certamen és precisament on el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, acompanyat del director de Turisme, Sergi Nadal, i del director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, aprofitaran per reunir-se amb diferents tour operadors. Amb ells, faran un seguiment de com s’està desenvolupant la temporada d’hivern i de les perspectives de cara a l’estiu. A més, durant el certamen també s’aprofita per mantenir trobades bilaterals amb altres delegacions oficials.

Aquest any, a més, Andorra ha renovat el disseny de l’estand, que ara es basa en materials naturals com ara la fusta. Les imatges fotogràfiques i els audiovisuals en gran format acaparen el protagonisme. Allà es concentren 16 empreses de diferents sectors del país.

Comentaris (3)

Trending