Andorra Turisme tindrà a final de mes totes les dades que decidiran el futur del Cirque du Soleil

El contracte amb la companyia canadenca acaba aquest any i Govern tindrà la darrera paraula sobre la seva renovació o no

Comentaris

Una imatge del darrer muntatge del Cirque du Soleil a Andorra.
Una imatge del darrer muntatge del Cirque du Soleil a Andorra. ANDORRA TURISME

Andorra Turisme acabarà la darrera setmana d'aquest mes d'analitzar les valoracions dels espectadors sobre el darrer espectacle del Cirque du Soleil i el ministeri de Turisme decidirà la continuïtat o no de la companyia canadenca.

Aquests estudis de satisfacció es fan cada any però aquesta vegada adquireixen una especial rellevància perquè el contracte amb el Cirque du Soleil acaba i caldria renovar-lo. Tot i que es tindrà en compte l'opinió dels espectadors, també es cert que serà difícil trobar un relleu adequat amb un espectacle d'aquestes característiques.

Primer perquè la companyia ja és tot un referent dels estius a Andorra i després perquè les xifres del darrer any són bones amb unes 70.000 persones que han gaudit de les 22 funcions d'aquest mes de juliol, d'aquestes un 80% és públic forà.

Des d'Andorra Turisme s'apunta que el sector hoteler també s'ha mostrat satisfet de la resposta dels clients.Són 10 anys de col·laboració entre Andorra i el Cirque du Soleil i la decisió sobre la seva continuïtat s'apunta complicada. El director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku apunta a que tindran tota la informació la darrera setmana de setembre i que, a partir d'aquí, decidiran. La resposta, a la tardor.

Comentaris (7)

Trending