Andorra Turisme engega la campanya de les rebaixes d’estiu

La promoció es durà a terme tant a Espanya com a França, en les regions de proximitat, fins al 30 de juny

Cartell de les rebaixes d'estiu d'Andorra Turisme.
Cartell de les rebaixes d'estiu d'Andorra Turisme.

Andorra Turisme posa en marxa una campanya de comunicació de les rebaixes d’estiu, que enguany començaran el proper 25 de juny i s’allargaran fins al 12 de setembre. La voluntat és donar a conèixer l’inici de la temporada en els mercats de proximitat. La promoció es durà a terme tant a Espanya com a França, concretament en les regions més properes des del 15 fins al 30 de juny. Es tractarà d’una campanya 100% digital.

Més al detall, a Espanya s’articularà la campanya a les comunitats de Catalunya, València i Aragó, als principals mitjans generalistes. Així mateix, a França s’engegarà a tota la regió d’Occitània. Continuant amb la mateixa línia, es farà promoció en mitjans qualitatius. Com a complement d’aquesta comunicació digital, s’ampliarà la campanya a les xarxes socials mitjançant les plataformes Facebook i Instagram.

L’objectiu d’aquesta campanya és incentivar el turisme de compres i les vendes dels comerços del país durant el període d’estiu, a més d’avançar-se a la data de rebaixes dels països veïns i posicionar Andorra com un destí de compres.

Comentaris

Trending