Andorra Turisme inverteix 1.777.000 euros en la campanya d'estiu

Dona per perdut el mercat internacional i la promoció se centrarà en els dos països veïns, França i Espanya potenciant la destinació segura i la natura

Comentaris

Imatge de la campanya d'Andorra Turisme.
Imatge de la campanya d'Andorra Turisme. Andorra Turisme

Andorra Turisme invertirà 1.777.000 euros en la campanya d'estiu. D'ells 325.000 es destinen a l'acord amb Disney. Per la publicitat hi ha una partida d'1.452.000 euros, 837.000 a Espanya i 615.000 a França que seran els dos mercats principals en una aposta clara pel turisme de proximitat. L'any passat es van destinar 1.300.000 a aquests dos països.

El director gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku ha explicat que els reclams són la seguretat absoluta, el predomini de les destinacions de proximitats, la prioritat de desplaçament amb vehicle propi i el fet que el 92% d'Andorra no està poblat. La tendència serà d'escapades més curtes perquè la gent no tindrà tantes vacances. Budzaku confia en les reserves de darrera hora que, en aquest cas, no implicarà millors preus o descomptes. 

Es farà molta campanya als mercats de França i d'Espanya per frenar la previsible baixa del mercat internacional que Andorra Turisme considera que tornarà per la campanya d'hivern. Andorra haurà de competir, però, amb la promoció que s'està fent als dos països veïns perque els seus ciutadans facin vacances nacionals. Durant el mes de juny es comunicarà la destinació Andorra de forma rellevant, i al juliol i agost hi haurà la màxima activitat publicitària. Serà una campanya molt activa que acabarà el 31 d'agost, una cosa que no s'havia fet mai abans. "S'ha de considerar que Andorra és una destinació factible i segur", ha dit Budzaku.

El concepte de la campanya serà 'Inspirem el teus somnis' amb temàtica de família, llacs, paisatges i natura. La directora de màrqueting i comunicació d'Andorra Turisme, Noemí Pedra ha comentat que es farà molt promoció a les xarxes socials i a les ràdios de proximitat, i ha destacat que s'ha aconseguit un patrocini amb la televisió pública francesa. "Són programes de molta audiència", ha subratllat.

Budzaku anuncia que es buscaran altres activitats perquè el juliol no sigui un desert

Es manté el contracte amb Disney i l'acord amb National Geographic. La campanya començarà a finals de juny. Pedra ha indicat que en cas d'un rebrot la gran part de les accions s'anul·larien sense cap cost. Budzaku, per la seva part, ha incidit en el fet que l'absència del Cirque du Soleil serà important perquè "sempre ha ajudat i ha anat creixent com ho demostren les xifres. Honestament, és una gran pèrdua. Buscarem altres activitats perquè el juliol no sigui un desert". Ha desmentit que el Cirque du Soleil estigui en fallida. "Poc passar per algunes dificultats però no hi cap indici que hagi declarat la fallida. No és veritat això. Està negociant amb diversos governs la possibilitat de sobreviure".

En referència a l'Ultra Trail ha manifestat que no han dur a terme cap iniciativa per buscar un altre organitzador. De cara a l'estiu s'està treballant en altres esdeveniments però no hi ha res tancat. "Hem de tenir en compte que hi ha moltes limitacions", ha reconegut. "Hem d'esperar per veure si les condicions milloren. Estem pensant en moltes coses però no sabem quina serà la situació al juliol i a l'agost". 

-

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending