Andorra Turisme contracta Regitours per potenciar l’arribada de turistes polonesos

L’organisme ha fet una contractació directa per a la temporada d’hivern 2023-2024 amb la voluntat de consolidar els paquets turístics que s’ofereixen, també en altres destinacions, per visitar el Principat

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.
El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku. Andorra Turisme

Andorra Turisme ha contractat l’empresa Regitours, que forma part de Regina Group, per desenvolupar el pla de consolidació d’Andorra a Polònia i altres mercats de neu. El termini d’execució és la temporada d’hivern 2023-2024.

L’edicte publicat al BOPA no detalla l’import de l’adjudicació, però des de l’organisme de promoció turística s’ha detallat que es tracta d’una “col·laboració amb un touroperador que durant l’hivern porta esquiadors a Andorra”. Aquest operador turístic treballa amb Regitours per tot el que fa referència a la “logística dels autobusos” per portar els clients a Andorra des de l’aeroport de Barcelona.

De la mateixa manera, s’explica que es tracta d’accions que es fan a Polònia directament per ajudar a promocionar els paquets turístics amb destinació a Andorra. Des d’Andorra Turisme es recorda que “Polònia és un dels mercats on es fan accions d’aquest tipus”, però que treballen en la mateixa línia, per exemple, “amb Espanya, França, Regne Unit, Suècia o Portugal”.

Comentaris (2)

Trending