L’Andorra Mountain Music arrenca amb Armin Van Buuren, pluja i totes les entrades venudes

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha mostrat la seva satisfacció per l'organització i per la feina feta

Espectadors al primer concert de l'Andorra Mountain Music.
Espectadors al primer concert de l'Andorra Mountain Music. ALBA BARÓ

L'Andorra Mountain Music ha arrencat aquest dissabte a Soldeu amb pluja i totes les entrades venudes pel primer concert, el del discjòquei Armin Van Buuren. El 31 de juliol tancara el certamen  David Guetta. amb un espectacle on els efectes visuals compartiran protagonisme amb les diferents peces musicals. L'escenari està ubicat en un espai natural a 1.800 metres d'alçada, a la pista de l'Avet de l'estació de Grandvalira. L'organització ha establert un aforament d'un 10%, la qual cosa permet l'entrada a 4.000 persones, que estaran separades en diverses zones i hauran d'anar amb mascareta.

El cartell del festival el completen Mònica Naranjo, Bob Sinclair –que actuarà el mateix dia en què el Tour  passa per Andorra-, Don Diablo i Texas. S'espera que l'afluència de públic en aquestes actuacions superi el 80% de l'aforament. L'organització aposta per aquest esdeveniment com una via per atreure visitants durant el mes de juliol i vol aconseguir situar-lo com un referent. Així ho ha explicat el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, que ha afegit que s'han ideat diversos paquets turístics que inclouen hotel i entrada a algun dels concerts, a més d'altres on també s'incorpora una estada al centre termolúdic Caldea. 

Budzaku ha confirmat que s'han venut totes les entrades. "Aquest dissabte al matí em quedaven unes 300 però amb els visitants i les vendes de darrera hora segur que s'han exhaurit". Ha mostrat la seva satisfacció per poder organitzar aquest esdeveniment al país i ha explicat que Andorra  afronta la campanya turística d'estiu amb "molta esperança", tenint en compte que, tot i la pandèmia, l'estiu passat només es va registrar un descens de visitants del 14% respecte al 2019. Així, ha recordat que el país rep fins a 8,2 milions de turistes a l'any i que tot i que més de la meitat arriben durant la temporada d'esquí, estan creixent els que opten per desplaçar-s'hi als mesos de juliol i agost. Pel que fa a la capacitat hotelera, es situa en els 45.000 llits i hi ha marge per incrementar-la, segons el director general d'Andorra Turisme.

L'actuació d'Armin Van Buuren ha despertat molta expectació i des de primera hora de la tarda ja hi havia espectadors al recinte. El fred no ha estat obstacle perquè l'aforament s'anés omplint poc a poc. Alguns dels assistents s'han queixat que només hi hagués un lloc per a comprar  els tiquets per la beguda tenint en compte la presència de 4.000 persones.

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending