Tres mesos i mig de reclusió per no presentar-se a dormir a la presó

La dona, una resident de 42 anys, és coneguda per la seva conflictivitat i ja ha estat internada en altres ocasions al centre penitenciari, on va arribar a denunciar els agents per maltractament

-
-
Només hi havia d’anar a dormir per una de les diverses infraccions penals que ha comès els darrers temps. Però tant va forçar la màquina, en tantes ocasions no s’ha presentat al centre penitenciari, que ara s’hi haurà d’estar tres mesos i mig durant tot el dia. És el resultat de l’incompliment reiterat d’una condemna que se li havia imposat després d’un judici ràpid.

La protagonista de la història és una dona resident de 42 anys malauradament coneguda, entre altres coses, per haver llançat un gos des d’un balcó a Andorra la Vella. I just a la capital és on se la va detenir dissabte a primera hora del matí. A les 6 en concret. Farts els organismes judicials dels seus reiterats incompliments -havia de complir un arrest nocturn a la presó però cada dos per tres deixava de presentar-se a dormir a la Comella-, se’n va decretar la seva detenció.

I ara haurà de complir la pena ferma de tres mesos i mig de reclusió ‘sencera’. No és la primera vegada que la dona, coneguda per la seva conflictivitat, entre altres coses, fa estada a la presó. Fins i tot en va arribar a denunciar alguns dels agents, dels carcellers, per presumpte maltractament.

Comentaris

Trending