Tres detinguts en una baralla multitudinària a Encamp

Joves residents de 18 i 19 anys van plantar cara als agents de policia que pretenien separar els intervinents en la batussa

-
-
La policia va haver de detenir la matinada de dimarts tres joves residents de 18 i 19 anys en el marc d’una baralla multitudinària que va tenir lloc a Encamp en el marc, per dir-ho d’alguna manera, dels actes i les celebracions relacionades amb el Carnaval. Més que per la batussa en sí, els arrestats ho van ser per plantar cara als agents que van intervenir per intentar posar pau.

Els fets es van succeir entre 3/4 de 5 de la matinada i més enllà de les 6 del matí. Una patrulla que realitzava una ronda pedestre per la vila d’Encamp, justament per intentar dissuadir comportaments exaltats en el marc del Carnaval, es van trobar una baralla en què participaven més d’una desena de persones. Els agents de la policia van intentar separar els intervinents en la batussa però, lluny de seguir les directrius que marcaven els uniformats, els tres joves que acabarien arrestats van plantar cara.

De fet, van ser detinguts per un suposat delicte contra la Funció Pública en desobeir les ordres donades pels agents i oposar resistència en el moment que se’ls va intentar, primer, apartar i, després, detenir. Els arrestats van ser tres dels 31 que hi va haver la setmana passada, la majoria dels quals per donar positiu en controls d’alcoholèmia (15) i també d’altres per estar en possessió de droga (7).

En aquest darrer cas, la intervenció més destacada va ser la matinada de dijous a la frontera del riu Runer. Pretenia accedir al Principat un home no resident de 41 anys a qui quan va ser aturat per fer-li el corresponent control se li van trobar dos grams de cocaïna i pràcticament 28 grams més d’haixix. La resta de detinguts per un delicte contra la salut pública duia petites quantitats d’estupefaents diversos.

Falsificar documents per saldar un deute

Una de les detencions més cridaneres que va dur a terme la policia la setmana passada, en concret dijous al migdia, va ser la d’un home resident de 48 anys que havia falsificat tot de documents per poder saldar un deute. En concret, l’home hauria falsificat la signatura de la titular en un permís de circulació i en un document de compra/venda d’un turisme matricula del Principat, fent entrega a una persona per liquidar un deute que tenia pendent amb aquest.

Comentaris

Trending