Traslladen una parada del Bus Exprés on hi ha hagut diversos accidents

El vehicle que circula en sentit Escaldes-Engordany ja no farà la volta a la rotonda de la Comella

La nova parada que farà que el Bus Exprés en sentit Escaldes-Engordany ja no faci la volta a la rotonda de la Comella.
La nova parada que farà que el Bus Exprés en sentit Escaldes-Engordany ja no faci la volta a la rotonda de la Comella.
El Bus Exprés que circula des de Sant Julià de Lòria cap a Escaldes-Engordany s'aturarà en el mateix sentit de la marxa i no farà la volta a la rotonda de la Comella per deixar els passatgers just davant del nou edifici de la Justícia. El canvi arriba després de diversos accidents, el més greu d'ells el mes de juny passat quan una passatgera va acabar a l'hospital a causa de la frenada del bus per no col·lidir amb un turisme que no havia respectat el senyal de cedir el pas.  Inicialment, la parada de la rotonda de la Comella estava en el sentit de la marxa. Es va traslladar a causa d'unes obres​​​​​.

Els conductors del Bus Exprés ja havien denunciat la perillositat d'aquesta rotonda així com les de la Margineda, la del Viena i la d'Aixovall. En el cas de la de la Comella, els nous busos que són més llargs que els anteriors han d'obrir la porta a una considerable distància de la vorera per que baixin o pugin els passatgers i que poder maniobrar i tornar a fer la rotonda.

No serà l'únic canvi que tindran els passatgers del Bus Exprés. La parada de la rotonda de la Comella i la de la rotonda de Govern s'eliminen. En el primer cas també en sentit Sant Julià de Lòria.

Ara, en aquella zona hi haurà una única parada a l'Estació Nacional d'Autobusos, a l'avinguda Tarragona on també paren la resta de línies interurbanes, Aquests canvis seran efectius a partir d'aquest pròxim dilluns dia 11. La voluntat dels responsables del transport públic del Govern és anar afinant el nou sistema que es va posar en marxa el mes de setembre passat.

Comentaris (1)

Trending