Traslladen a una localitat propera a Viana do Castelo el malaurat massatgista de Caldea

Tot i que Álex Pedro tenia família al Principat, el gruix de la seva família està a Arcos de Valdevez

-
-
El fèretre amb les restes del malaurat massatgista de Caldea que dijous al matí va perdre la vida ha arribat les darreres hores a Arcos de Valdevez, una localitat portuguesa del districte de Viana do Castelo on el finat, que té familiars al Principat, hi tenia el gruix principal de la seva família. Álex Pedro, de 43 anys, formava part de l’equip de tractaments de la Societat d’Economia Mixta del Termolúdic d’Escaldes-Engordany (Semtee) des de feia quinze anys. Des que va obrir portes Inúu, més focalitzat en el benestar que no pas Caldea, havia passat a formar part de l’equip d’aquell centre.

Tot i que la pandèmia del coronavirus que també afecta Portugal no permetrà fer un acomiadament ‘normal’ al massatgista, sí que s’hauria de fer un acte íntim de sepultura de l’apreciat professional de la Semtee. Des que es va saber la defunció inesperada de Pedro, hi ha hagut una important commoció a Caldea, on a part de ser molt valorat des del punt de vista professional, també era molt estimat pel seu caràcter empàtic, rialler, bromista.

Dijous al matí, Álex Pedro va notar com les dificultats respiratòries que havia tingut els dies precedents s’aguditzaven. Tot i estar a temps d’alertar el SUM, quan els sanitaris van arribar al seu domicili no van poder fer pràcticament res per intentar-li salvar la vida. La dolença respiratòria més la descomposició aguda que també havia patit els dies previs a aquell malaurat dijous van fer témer que tot plegat es podia deure a la Covid-19. Les proves que es van realitzar en aquest sentit van descartar la presència del virus i la defunció es va certificar per una insuficiència cardiorespiratòria. Per aquest motiu el fèretre s’ha pogut traslladar.

Comentaris (1)

Trending