Més enllaços de bus cap a Tolosa els divendres i els diumenges per facilitar la vida als estudiants

A partir d’aquest proper cap de setmana i mentre duri la temporada lectiva, Andbus amplia les línies tal i com ja es va debatre al Consell durant l’anàlisi de les propostes d’acord

Andbus amplia els horaris els divendres i els diumenges lectius.
Andbus amplia els horaris els divendres i els diumenges lectius. ARXIU

Una de les propostes d’acord que va rebre llum verda per assentiment divendres al Consell General quedarà resolta. Com a mínim pel que fa a la millora de la connexió amb autobús amb Tolosa i especialment mirant de beneficiar el desplaçament d’aquells joves residents al Principat que estudien a la ciutat francesa. A partir d’aquest proper cap de setmana Andbus amplia les línies.

En concret, i segons que ha pogut saber l’Altaveu, hi ha nous horaris tots els divendres i diumenges mentre duri el curs lectiu. Així, hi haurà busos des d’Andorra cap a Tolosa a les 3 de la tarda. De Gare Matabiau cap a Andorra sortirà l’autobús a les 8 de la tarda i mitja hora més tard, i també en direcció al Principat, sortirà el bus des de Toulouse Blagnac.

D’aquesta manera es pretén donar una major resposta als estudiants del Principat. Va ser una demanda que davant la cambra va defensar el conseller lauredià de Terceravia Oliver Alís, que va explicar la problemàtica que estaven vivint molts dels estudiants que cursen carreres universitàries a Tolosa per les poques connexions existents fins ara.

Comentaris (1)

Trending