Més de 200 persones ja han adquirit el nou abonament d’autobús

Govern ha aprovat els preus corresponents a l’Abonandbus per a estudiants de formacions oficials d’ensenyament superior en 52 euros

Un autobús a la parada de Caldea
Un autobús a la parada de Caldea

En el seu primer dia de funcionament, 228 persones ja han adquirit el nou abonament mensual per al transport públic. Així ho ha explicat el conseller portaveu, Eric Jover, després del Consell de Ministres celebrat avui. També ha comunicat el preu corresponent a l’Abonandbus, que s’ha fixat en 52,40 euros.

Jover ha recordat que avui ja s’ha posat en funcionament el nou abonament mensual per a utilitzar el transport públic. Aquest nou tiquet permet als usuaris tenir viatges il·limitats per tot el país per un preu unitari de 30 euros. El ministre ha indicat que, tot i que sembla que ha tingut una bona acollida en aquest primer matí, “per avaluar el seu èxit s’haurà d’esperar”. Tot i això, ha apuntat que “el ritme d’adquisició ha estat força ràpid”.

A més, el ministre també ha recalcat amb força que aquest nou abonament s’ha pogut portar endavant gràcies a la taxa verda. Però, ha explicat que la data per iniciar la taxa verda està fixada l’1 de gener, “no volíem que el preu continués sent una barrera per utilitzar el transport públic”. Per aquest motiu, ha indicat que s’han buscat solucions de finançament per poder tirar endavant el projecte.


Dos usuaris esperant l'autobús a la parada de la Dama de Gel

Relacionat

Estrena de l’abonament d’autobús amb satisfacció, però sense presses

D’altra banda, el Consell de Ministres d’avui ha aprovat la publicació dels preus públics per a l’abonament Abonandbus per al curs 2021-2022. Concretament, s’ha establert en 52,40 euros per a 400 viatges. Els beneficiaris d’aquest tiquet podran ser els estudiants de formacions oficials d’ensenyament superior que estiguin matriculats, com a mínim, de 18 crèdits per semestre en la modalitat presencial.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending