Gallardo i Air Nostrum fan un balanç positiu de la línia de Madrid tot i els problemes d’alguns vols

El titular de Presidència, Economia i Empresa també ha recordat que s’està estudiant connectar Andorra amb capitals europees properes com París, Lisboa i Londres i amb d’altres ciutats espanyoles

Gallardo durant la reunió anb Air Nostrum.
Gallardo durant la reunió anb Air Nostrum. sfga

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s’ha reunit amb el director general d’Air Nostrum, Juan Corral, a la seu central de la companyia aèria, a València. La trobada s’ha fet amb la voluntat de dur a terme r un balanç dels primers sis mesos de funcionament de la ruta Andorra–Madrid: una valoració molt positiva per ambdues parts, especialment tenint en compte que la ruta és també la primera regular de l’aeroport i malgrat els problemes que han sorgit com ara els vols que han hagut d'aterrar a l'aeroport d'Alguaire (Lleida).

Gallardo ha explicat que “els bons resultats d’aquest primer any de funcionament, amb una ocupació mitjana del 52% fins al juny, les millores que es preveuen a l’aeroport i la demanda del sector empresarial fan necessari treballar per comptar també amb un vol entre setmana”. El titular de Presidència, Economia i Empresa també ha recordat que s’està estudiant connectar Andorra amb capitals europees properes com París, Lisboa i Londres i amb d’altres ciutats espanyoles.

El ministre Gallardo també ha mantingut diverses reunions de treball amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema d’innovació i emprenedoria d’Andorra. Així, s’ha trobat amb l’associació Startup València, referent d’empreses innovadores i tecnològiques de la Comunitat Valenciana –València és la ciutat espanyola amb més startups per càpita del territori espanyol– amb l’objectiu d’establir línies de col·laboració entre els emprenedors de les dues regions.

Paral·lelament, s’ha reunit amb Go Hub, que impulsa 26 empreses de diversos sectors i ha pogut visitar el gran pol d’emprenedoria del mediterrani, l’acceleradora d’startups Lanzadera de Juan Roig (Mercadona), a la Marina d’empreses de la ciutat. Finalment, el ministre ha estat rebut a la seu del consistori per la vicealcaldessa de la ciutat, Sandra Gómez, amb qui ha abordat diversos temes d’interès bilateral centrats en la innovació.

Comentaris (2)

Trending