Les concessionàries de bus es plantejaran al setembre ampliar els serveis

Els abonaments es continuen repartint a bon ritme, molt per sobre de les targetes que s’utilitzaven habitualment per fer servir el transport públic

Cues en el primer dia de funcionament d el'abonament gratuït en els transport públic.
Cues en el primer dia de funcionament d el'abonament gratuït en els transport públic.

Les companyies concessionàries de transport públic, Coopalsa i Autocars Nadal, no descarten haver d’augmentar el servei que proporcionen en un futur pròxim. De fet, el termini establert serà setembre, amb la tornada al curs escolar i de les vacances. Els abonaments gratuïts estan funcionant de forma molt positiva i es continuen repartint a un bon ritme, així com les activacions. De moment, el nombre de targetes que s’estan fent servir ja ha superat les que s’utilitzen de forma habitual.

“Hi ha una entrega d’abonaments molt superior a la que es feia abans”, ha assegurat el director general de Coopalsa, Gabriel Dallerès, aquest divendres a una compareixença amb motiu de la Copa del Món de BTT. El passi gratuït al bus ha continuat creixent, i ha superat els 10.500 repartits la darrera setmana, ha assenyalat el secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé. Però, no únicament cal anar-los a buscar, sinó també fer-los servir. En aquest sentit, hi ha més de 6.000 persones que ja han utilitzat el transport públic la darrera setmana.


Persones fent el tràmit per aconseguir l'abonament aquest dimecres.

Relacionat

Més de 6.000 persones han activat l’abonament gratuït de transport públic

Amb perspectives de mantenir aquest ritme, i en previsió que a la tornada de vacances i amb l’inici del curs escolar pugui augmentar, les companyies no descarten haver d’ampliar freqüències. “Farem un seguiment exhaustiu, i a partir del 10 de setembre valorarem si cal donar un servei extraordinari”, ha assenyalat Dallerès. De moment, la prova pilot que s’ha engegat, i que durarà fins a sis mesos, està tenint una bona arrancada i està sent ben rebuda per part de la ciutadania. “Creiem que en el futur tothom a Andorra tindrà un abonament d’autobús”, ha augurat Dallerès.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending