Liberals lamenta que Govern no tingui “una estratègia una mica més clara” sobre inversió estrangera

La nova direcció del partit accepta la moratòria “perquè alguna cosa s’havia de fer” però critica el plantejament i “la improvisació”

Cristina Rico els moments previs al congrés liberal d'aquest dimarts.
Cristina Rico els moments previs al congrés liberal d'aquest dimarts. Toni Solanelles

Moratòria a la inversió estrangera, d’acord, “perquè alguna cosa s’havia de fer”, però “ens sobta la improvisació”. Liberals lamenta que el Govern no tingui “una estratègia una mica més clara” sobre la matèria i que ara hagi hagut de parar possibles peticions d’inversió perquè cal repensar com s’ha de fer. Així ho ha afirmat la nova presidenta de la formació, Cristina Rico, poc després del congrés extraordinari que ha avalat la seva candidatura.

Els liberals consideren que el que no es pot fer és impulsar la inversió estrangera “i ara que la tenim aquí, la qüestionem”, perquè aquesta no és la fórmula i “no ens agrada”. “No ens agrada com s’ha plantejat” la moratòria perquè hi hauria d’haver “una idea una mica més clara”, una “estratègia més clara”. Rico va admetre que durant el congrés poc o molt s’havia tractat la qüestió de la moratòria.

La presidenta de Liberals va afirmar a pregunta de l’Altaveu que no creu que l’actual ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, estigui desfent allò que el fins ahir president liberal Jordi Gallardo va ‘construir’ quan era al capdavant d’un ministeri pràcticament idèntic. El que passa, a parer de Rico, és que Marsol té “molt caràcter” i tira endavant amb força allò que creu.

Comentaris

Trending