Terceravia projecta un aparcament soterrani a la plaça Santa Anna

La candidatura escaldenca indica que la futura instal•lació disposaria de 300 places per solucionar l’actual mancança que, alerten, anirà a més

Els candidats de Terceravia atenenen els mitjans.
Els candidats de Terceravia atenenen els mitjans.

Escaldes-Engordany disposarà d’un nou aparcament soterrani si la candidatura Terceravia Independents és la que s’imposa a les urnes el dia 15. En concret, i com han explicat els seus responsables, la instal·lació se situaria sota la plaça Santa Anna i disposaria de fins a 300 places d’estacionament.

L’entrada al nou aparcament es faria per l’avinguda Carlemany. “Actualment hi ha una mancança de places i, en un termini curt, encara hi haurà més, perquè la meitat d’emplaçaments per a aparcar estan situats en terrenys particulars llogats i quan els propietaris decideixin construir no quedarà res, com és el cas dels del Clot d’Emprivat”, ha explicat el candidat Josep Baliellas.

Pel que fa a la construcció, la candidatura ha projectat que es realitzaria en quatre fases. “El fet que sigui en terreny comunal el cost serà una mica més elevat que un pàrquing normal, per les dificultats de les obres, però quan estigui fet serà per a tota la vida”, ha remarcat Baliellas.

La llista també ha anunciat el projecte de desplaçar la caseta Proturisme a l’entrada d’Escaldes.  “Tindrà lloc per a aparcar i farem una entrada més majestuosa que l’actual”, ha afegit Baliellas.

Comentaris

Trending