Terceravia pregunta al Govern pel trasllat d'una parada de bus a Sant Julià de Lòria

Es tracta de la del Camp Gran que ara s'ha ubicat a l'avinguda Rocafort

La parada de bus que ha estat objecte de la pregunta al Govern.
La parada de bus que ha estat objecte de la pregunta al Govern.
La consellera general de terceravia, Carine Montaner ha entrat una pregunta al Govern per l'eliminació de la parada de bus 613 i el seu trasllat a l'avinguda Rocafort. Amb aquest canvi la línia L1 i el Bus Exprés deixen de passar per l'avinguda Verge de Canòlich. Montaner explica que ha rebut moltes queixes de lauredians perquè la nova parada està més lluny que l'anterior.

El trasllat d'una parada de bus a Sant Julià de Lòria porta cua. La consellera general de terceravia-Unió Laurediana, Carine Montaner ha entrat una pregunta al Govern per l'eliminació de la parada 613 i el seu trasllat a l'avinguda Rocafort. O el que és el mateix: del costat de l'aparcament del Prat Gran (també conegut com el de la Volvo) al del pàrquing del Prat Nou, davant del comú i del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

Montaner pregunta al Govern si és un canvi temporal o permanent, "Per la gent que viu a la zona de la plaça de la Germandat o de la plaça Major i han d'agafar el Bus Exprés la parada queda molt lluny, sobretot si es tracta de gent gran", explica a l'Altaveu, la consellera de terceravia. Montaner afegeix que ha rebut moltes queixes i que, per aquest motiu, ha decidit tramitar la pregunta.

El canvi es va produir el 27 de maig i també afecta les línies internacionals

La L1, el Bus Exprés i les línies internacionals de bus van deixar de circular el dilluns 27 de maig  per l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria. Després de la desaparició de la parada que hi havia a l'antiga fàbrica de tabacs Reig, ara ha estat el torn de la del Camp Gran En aquesta parada només hi ha el transport escolar i el Quart Bus que va a Aixirivall, Juberri i la Rabassa. Entre la parada 619 (La Valireta) i la nova hi ha una distància considerable. La darrera parada del Bus Exprés en sentit Sant Julià de Lòria és la 612 (Pont de Molines).  Fins ara la nova parada de l'avinguda Rocafort només es feia servir quan hi havia activitats al centre de la parròquia com ara una fira o una competició de trial.

Etiquetes

Comentaris

Trending