Terceravia opta per potenciar el pont de la Margineda i descarta l’arc lluminós

La candidatura que encapçala a Andorra la Vella Emi Matarrodona considera que el que cal és potenciar el patrimoni del qual ja disposa el país

-
-
Pont de la Margineda, sí; arc lluminós de nova fornada, no. És una mica l’eslògan que podria haver llançat aquest diumenge la candidatura de Terceravia a Andorra la Vella si es tenen en compte les explicacions que membres de la llista que lidera Emi Matarrodona han fet al tomb d’una de les joies del romànic al Principat no sempre prou cuidat i encara menys valorat.

La candidatura Terceravia a la capital ha anunciat que entre els seus projectes de potenciar el patrimoni de la parròquia destaca potenciar el pont de la Margineda. “És l’entrada de la parròquia i és una bellesa històrica que mereix tenir visibilitat”, ha explicat el candidat número 3, Joan Lluís Ayala. La candidatura de la capital ha assegurat que defugen de fer meravelles com el projecte de l’arc lluminós, projectat a aquesta zona per l’actual equip comunal. “Som Andorra la Vella i som un país petit, no pot ser pas Las Vegas, això”, ha matisat Ayala.

L’objectiu de Terceravia a Andorra la vella és il·luminar el pont de manera sostenible i senyalitzar la seva presència. “Cal posar en valor l’entorn de la Margineda, netejar-lo i il·luminar-lo de manera conscient, així com senyalitzar-lo correctament. A més a més, aquí hi ha un bosc de ribera que també cal posar-lo en valor. Per aquest punt passa molta gent, tant visitants com residents del país i molts no saben els tresors naturals i històrics que tenim. Una proposta com aquesta, les coses senzilles, són les que marquen la diferència”, ha afegit el candidat de Terceravia.

 

Comentaris

Trending