Terceravia lamenta com d’obsolets estan alguns dels reglaments dels bombers

Pintat critica que amb “l’allau de lleis” que hi ha hagut els darrers mesos no s’hagin pogut actualitzar normatives antiincendis cabdals

-
-

“Amb l’allau de lleis dels últims temps, sobta que reglaments tan importants com aquests no s’hagin actualitzat”. Així de contundent s’ha mostrat el cap de llista de la terceravia, Josep Pintat, després de trobar-se amb representants sindicals dels bombers. Parlava de normatives antiincendis crucials.

I és que dirigents de l’Associació de Bombers (ABA) i del col·lectiu A-118 han exposat a diversos integrants de les llistes de la tercera via que el reglament de protecció contra incendis en habitatges dati de l’any 1981 i el text contra els incendis en els locals públics sigui del 1978. Pintat s’ha mostrat sorprès alhora que indignat perquè normes tan importants estiguin clarament obsoletes.

Durant la trobada, els candidats de terceravia han recollit també les diverses reinvidicacions dels col·lectius de bombers, com l’evidència d’uns materials que han quedat obsolets i la preocupació de les associacions pels problemes derivats de l’aprovació de la Llei de la Funció Pública

A la reunió hi han assistit el candidat a cap de Govern de terceravia, Josep Pintat, els candidats nacionals, Joan Carles Camp, Ruth Vila i Alicia Nieto, així com, el president de l’Associació de Bombers d’Andorra (ABA), Joan Torra; el president de l’A-118, Miquel Àngel Adrán i el vicepresident d’aquesta mateixa associació, Bruno Prats.

Comentaris

Trending