Terceravia fa un clam a canviar de Govern si es pretén que Andorra canviï

Pintat lamenta que el darrer tram d’una legislatura convulsa per culpa “d’una senzilla nota publicada en una web americana” DA s’ha especialitzat en “la improvisació i l’opacitat”

-
-
Terceravia considera que perquè Andorra avanci, perquè canviï, en positiu s’entén, primer cal que canviï un Govern que els darrers temps s’ha caracteritzat per “la improvisació i l’opacitat” després d’una legislatura d’allò més convulsa marcada per la publicació en una web nord-americana “d’una senzilla nota”, ha dit el candidat la plataforma originada a Sant Julià Josep Pintat referint-se al ‘Notice’ del FinCEN.

Terceravia ha celebrat aquest dissabte reunió de poble a Encamp, on han pres la paraula la primera component de la llista territorial, Olga Martínez, la seva companya de llista, Íngrid Ruiz, i el primer suplent, Roc Torres. Evidentment, també ha pres la paraula el candidat a cap de Govern de la formació. Martínez ha estat l’encarregada de recordar als assistents a l'acte celebrat a la sala La Valireta que "si volem canviar Andorra, primer hem de canviar el Govern actual" i ha assegurat que terceravia és "l'oportunitat de donar veu als encampadans i encampadanes al Consell General". Martínez ha afegit que la formació política "té els objectius ben definits i les idees clares"

Pintat ha explicat que els candidats encampadans "són persones que deixen la seva vida personal per servir als ciutadans i ho fan perquè Andorra i Encamp vagin endavant". El líder de la formació política també ha remarcat que els comicis del pròxim 7 d'abril representen un "repte majúscul" per a Andorra. "La darrera legislatura m'ha marcat molt, he vist com amb una senzilla nota publicada a una web nord-americana el nostre model de benestar es veia compromès i estava a punt de desaparèixer", ha explicat Pintat.

El cap de cartell de terceravia ha afegit que els últims anys de govern de DA han estat marcats "per la improvisació i l'opacitat, en aprovar lleis sense valorar els seus efectes a priori". El candidat de la plataforma de centre-dreta ha recordat, en aquest sentit, que "les lleis són per servir la ciutadania i no són fer-la presonera i per això han d'estar ben pensades".

Comentaris

Trending