Terceravia exhibeix múscul i emotivitat a Sant Julià

Majoral diu que es compromet a buscar solucions perquè és un home de paraula

Comentaris

La candidatura de Terceravia-Unió Laurediana durant el míting d'aquest dijous.
La candidatura de Terceravia-Unió Laurediana durant el míting d'aquest dijous.
Terceravia-Unió Laurediana ha exhibit múscul i emotivitat en el míting d'aquest dijous davant de 250 persones a l'Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià. El candidat a cònsol major, Josep Majoral ha assegurat que es compromet a buscar solucions "perquè sóc un home de paraula" i ha reconegut que "hi ha molta feina a fer".

La pluja i el fred no aturen aquesta màquina electoral que és Unió Laurediana que resorgeix com l'au fènix als comicis. I ho ha fet amb una acurada posada en escena amb gotes de nostàlgia i d'emotivitat. Les números dos i tres, Mireia Codina i Maria Àngels Marfany han recordat que són nascudes a la parròquia i la primera ha mostrat la seva emoció per tornar a pujar a l'escenari que havia trepitjat tantes vegades com a actriu i directora.

Ha fet esment a la tradició política familiar amb el seu pare i el seu germà Marc. "Ens cal tornar a emocionar-nos en aquest espai", ha afegit. Marfany, per la seva banda, s'ha referit als temes socials i a la col·laboració amb els funcionaris del comú. "Són una peça clau per servir al ciutadà  i col·laborarem amb l'associació de treballadors".

Josep Majoral  ha dut a terme una repassada als diversos temes com ara Naturlandia, el quart bus o els horaris de l'escola bressol i ha afirmat que faran la feina "amb transparència i professionalitat perquè defensem la gestió responsable amb visió de futur". També ha tingut un espai per a la nostàlgia com el dia en què Josep Pintat li va proposar entrar en política en el seu despatx de Costa de Nagol.

Majoral ha dibuixat els principals trets del programa electoral que passen per fomentar la participació ciutadana, la dinamització de l'economia amb l'obertura de comerços i un pressupost de dèficit zero sense oblidar un projecte d'economia circular, una parròquia amable "on tothom ha de poder viure dignament".

Comentaris (3)

Trending