Terceravia demana al Govern que torni a posar la parada de bus al Punt de Trobada

També pregunta per l'eliminació del gir a l'esquerra

Els manifestants enfilant el carrer Doctor Vilanova, recta final de la marxa.
Els manifestants enfilant el carrer Doctor Vilanova, recta final de la marxa.
La consellera de Terceravia-Unió Laurediana, Carine Montaner pregunta al Govern per la supressió de la parada d'autobús al Punt de Trobada i per l'eliminació del gir a l'esquerra. Demana que es torni a posar la parada perquè és una petició dels treballadors del centre comercial. El Govern haurà de respondre per escrit.

Terceravia-Unió Laurediana demana al Govern, mitjançant la seva consellera general Carine Montane,r que es torni a posar la parada d'autobús del centre comercial Leclerc-Punt de Trobada.

Montaner diu que "és una petició dels treballadors i de la gent gran de Sant Julià de Lòria com ho demostren les 12.000 firmes  que es van recollir demanant la parada de bus, reclamant el gir a l'esquerra o una rotonda". Les signatures van ser lliurades al Govern el desembre del 2016.

La parada d'autobús va ser eliminada l'octubre del 2016 i també el gir a l'esquerra, cosa que segons la consellera "provoca moltes cues i fa que, a vegades, alguns conductors girin igualment, amb el perill que això suposa". Finalment, Montaner recorda que durant la campanya electoral es va publicar en diversos mitjans de comunicació que es faria una rotonda al Punt de Trobada.

 

Comentaris

Trending