Tag Systems s’alia amb un gegant tecnològic austríac per continuar l’expansió mundial

El grup andorrà, que factura 44 milions d’euros anuals, controlarà el 27% de l’accionariat del nou hòlding creat amb AustriaCard

-
-
La firma tecnològica andorrana Tag Systems, segurament  l’empresa del país més internacionalment implantada i amb una cartera de clients d’altíssim nivell, ha arribat a un acord amb AustriaCard per crear un hòlding que li permetrà incrementar la seva expansió mundial. Tag System, fabricant de targetes per a les grans companyies de pagaments digitals, mantindrà la marca i ostentarà el 27% de l’accionariat del nou grup resultant.

El CEO de la companyia d’origen andorrà, Joaquim Miró, ha afirmat que “a TAG Systems estem entusiasmats d’unir-nos a AustriaCard Group; això ens permetrà expandir-nos encara més, donant servei a nivell mundial als nostres apreciats clients mitjançant la fortalesa industrial i les tecnologies punteres d’AustriaCard”. El grup andorrà té actualment, sumant totes les seves divisions internacionals, 380 treballadors. Ara s’integraran en un grup que en sumarà més de 1.500. Segons fonts de la companyia andorrana, Tag Systems factura 44 milions d’euros, que passaran a ser 110 milions amb el nou grup segons les xifres consolidades a aquest 2019.

Tag Systems està implantada en l’actualitat a Andorra, Espanya, el Regne Unit, Polònia, Noruega i Colòmbia. L’aliança amb AustriaCard farà estendre els seus tentacles també a Àustria, Grècia, Romania, Turquia i Alemanya. L’aliança reforçarà el muscle del grup andorrà que podrà acabar de concretar en breu el seu aterratge als Estats Units. Amb seu central a la carretera de la Comella d’Andorra la Vella, l’empresa fabrica de targetes -les bandes magnètiques, els xips- que alhora proporciona serveis complets de personalització d’alt valor afegit.

Fonts de la companyia han assegurat que l’aliança amb AustriaCard, empresa austríaca de tecnologia de la Informació especialitzada en programari ‘embedded’”, suposarà per als clients “un avantatge, ja que ara podran disposar entre altres, del sistema operatiu de Tag Systems basat en una plataforma de pagament oberta i alhora també del sistema operatiu natiu de AustriaCard”. Per als treballadors, la nova aliança estratègica comportarà formar part d’una “estructura més gran. I segur que continuarem creixent”.

El CEO del hòlding austríac, Panagiotis Spyropoulos, ha assegurat estar “impressionats amb l’abast de mercat assolit per Tag Systems i la consideració al seus clients. Estem molt satisfets d’haver arribat a un acord amb els accionistes i la direcció de la companyia andorrana, amb el convenciment de que serà una important fita estratègica pel nostre grup, que aportarà valor als clients, treballadors i accionistes, mantenint els nostres principis de respecte a la societat i al medi ambient”.

Comentaris

Trending