Surt de la presó l’executiu d’Andorra Turisme condemnat per usar una targeta de crèdit en benefici propi

L’home va ser detingut el 19 de febrer i se’l va sentenciar en un judici ràpid a complir tres mesos de presó per haver-se apropiat d’uns 3.000 euros ‘invertits’ en efectes personals 

-
-
Qui fins al 19 de febrer va ser el cap d’administració i de recursos humans d’Andorra Turisme ha deixat aquest dimarts la presó. L’home va ser condemnat l’endemà de la seva detenció en un judici ràpid per haver fet un ús indegut de la targeta de crèdit de l’organisme públic. El processat hauria admès els fets dels quals se l’acusava i se’l va condemnar a tres mesos d’empresonament. En xifres rodones, amb la targeta de l’ens turístic el condemnat va fer compres per valor d’uns 3.000 euros. Hauria adquirit des de paper de WC o de cuina fins a objectes de bricolatge.

Segons les fonts judicials consultades, l’home, de 51 anys, nacionalitat espanyola i resident a Arans, hauria estat convocat per aquest dimarts a la seu de la Batllia i se li hauria comunicat l’alliberament, en principi, donant per complerta ja definitivament la condemna, un extrem, però, que les fonts oficials consultades no han pogut confirmar. El que sí que és clar és que l’home no tornarà a Andorra Turisme. L’endemà de la detenció de l’home, els responsables de l’ens ja van comunicar a la resta de personal la situació i van anunciar l’acomiadament fulminant del fins llavors cap d’administració.

L’home va ser detingut per la policia arran d’una denúncia presentada per la pròpia Andorra Turisme, que en els controls comptables que tenia encomanats va detectar la suposada anomalia amb la targeta de crèdit assignada a l’executiu, la relació del qual amb altres professionals de l’ens no era especialment bona. El condemnat no hauria sabut o no hauria pogut, volgut explicar què el va portar a usar indegudament la targeta i, més encara, per comprar productes, per dir-ho d’alguna manera, de naturalesa irrellevant.

Comentaris

Trending