Surt al mercat el forfet ‘Valls del Nord’, a 201 euros per a tots els residents

Pal i Arinsal preveuen obrir l’estació hivernal entre el 30 de novembre i el 16 d’abril mentre que les previsions d’Arcalís van del 16 de novembre al 3 de maig 

-
-
Pal-Arinsal i Arcalís ja han posat a la venda el forfet conjunt ‘Valls del Nord’, el passi de nova creació per al proper hivern i que forma part del pacte que ha servit per salvar, per ara, la denominació Vallnord i l’aliança, encara que sigui només per aquest producte, entre les estacions massanenques i l’ordinenca, ara sota el domini de Grandvalira.

El nou forfet podrà utilitzar-se a Vallnord–Pal Arinsal des del dia 30 de novembre de 2019 fins al 16 d’abril de 2020 i a Ordino Arcalís a partir del 16 de novembre de 2019 a i fins al 3 de maig de 2020, sempre que la meteorologia ho permeti. Aquestes són les dates d’obertura que preveuen els tres dominis esquiables. Per als residents, aquest forfet costarà fins al 27 d’octubre 201 euros. I a partir d’aquella data, seran 225 euros.

Aquesta nova edició del forfet ve acompanyada de petites modificacions per als clients. Per als residents d’Andorra, s’unifiquen els preus, tant per a residents de les Valls del Nord com a altres parròquies del país. Així mateix, hi ha disponibles diferents categories i variacions en el preu en funció de la data d’adquisició. També, preus especials per a residents de l’Alt Urgell o clients fidels (vegeu aquí tarifes), que podran gaudir d’un descompte. Pel que fa a les dates d’adquisició, hi haurà un import promocional fins al 15 de setembre, un fins al 27 d’octubre, cap de setmana de la Fira d’Andorra, i finalment, un altre a partir del 28 d’octubre. 

Nou paquet familiar per a nens

Una novetat d’aquest forfet de les Valls del Nord és el preu especial per als més petits. Per l’adquisició d’un forfet adult s’aplicarà un preu especial de 75 euros per forfet a qualsevol infant de 6 a 15 anys sense importar el nombre de nens de la mateixa unitat familiar. Però com sempre, estan disponibles els forfets en funció de l’edat i la categoria: adults, nens (0 a 5 anys gratuït), infants (6-15 anys), adults (16-64 anys) i jubilats (65-69 anys). 

 

 

 

 

Comentaris (2)

Trending