Un vehicle francès se salta el control fronterer i provoca una persecució policial al Pas de la Casa

La policia també va detenir un home que circulava a peu l’interior del Túnel d’Envalira sense mascareta i que va reaccionar de forma desproporcionada envers els agents

Els vehicles podran tornar a creuar la frontera francesa.
Els vehicles podran tornar a creuar la frontera francesa. Cristian Cortés

La policia va detenir el passat dimarts al conductor d’un vehicle amb matrícula francesa el qual va fer cas omís de les indicacions dels agents per aturar-se en un control rutinari a la frontera amb França. A més a més, l’implicat va continuar la marxa de forma temerària vers la vila del Pas de la Casa, lloc on després d’una persecució se’l va acabar controlant. Arran d’aquests fets, l’individu de 23 anys està acusat dels delictes contra la funció pública -desobediència-, i contra la seguretat col·lectiva -conducció temerària-.

D’altra banda, el diumenge es va detenir un home no resident de 40 anys com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública i contra l’honor per desobediència i injuries a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Els agents van ser requerits en tant que un individu circulava a l’interior del Túnel d’Envalira i sense mascareta. Una vegada el van identificar, l’implicat es va negar a utilitzar la protecció facial i va reaccionar de forma desproporcionada envers el cos de policia.

Etiquetes

Comentaris

Trending