Ve a visitar la mare i acaba detingut per amenaçar de mort un germà

Els fets han passat aquest dijous a la nit en un pis de la Cortinada i l’agressor, visiblement alterat, hauria fins i tot posat un ganivet al coll de l’agredit

Una imatge d'arxiu de la Cortinada.
Una imatge d'arxiu de la Cortinada. ARXIU

Són dos germans al tomb de la quarantena. Cap dels dos residents formalment al Principat malgrat que hi tenen o hi han tingut força relació. Ara mateix la seva mare viu a la Cortinada. En un apartamentet. Aquests dies d’onada de calor, els dos germans decideixen pujar a Andorra a visitar la mare. I tot anava bé fins que va deixar d’anar-hi. De fet, una batussa entre germans va acabar anit amb la detenció d’un d’ells.

El succés hauria passat al tomb de les 11 de la nit d’aquest dijous. De fet, un dels germans va haver d’avisar la policia veient que no hi havia manera de contenir el germà, agressiu i fora de sí. Que motivava l’estat d’alteració de l’home no ha transcendit. Però que la situació no era gens normal, sembla clar. Aparentment no hi havia discussió ni res que hagués pogut encrespar els ànims entre els germans. Però no està clar del tot.

Sia com vulgui, l’agredit va trucar a la policia advertint que l seu germà estava molt alterat i agressiu, fins al punt que en un moment d’ofuscació i d’exaltació màxima, li va arribar a posar un ganivet al coll. Poca broma. Perquè malgrat que sortosament no el va emprar, sí que el va marcar. I, a més a més, pressionava el ganivet contra la pell mentre l’amenaçava de mort. Quan una patrulla va acudir ràpidament al lloc dels fets va poder constatar les marques i davant tot plegat va procedir a detenir l’home. En les properes hores, segons fonts oficials de la policia, hauria de passar a disposició judicial.

Comentaris (2)

Trending